četrtek, 22. maj 2008

2204

22. veliki traven je 142 dan leta (oz. če hočemo biti natančni, je lahko tudi 143, vendar samo na vsaka 4 leta, ko je tista pizdarija s prestapljanjem) v gregorijanskem koledarju. Če še naprej računamo izvemo, da do švicanja v Avstriji (in pa do avstrijanja v Švici) je še 15 dni, do petard, raket, bomb in novoletnega odštevanja pa ostaja samo še 223 dni.
Na dan 22. velikega travna se je rodil veliki George Best, najboljši otoški nogometaš vseh časov in ponosni lastnik legendarne izjave: "Veliko denarja sem zapravil za ženske, drage avtomobile in alkohol! Vse ostalo sem zapravil za brez veze!"
Med vsem drugim pa na 22. velikega travna Ištvan praznuje eno leto svojega obstajanja v spletni javnosti, zato si zdaj vsi žaželite nekaj, ker bom upihnil prvo svečko na tortici.


P.S. če to sporočilo pošljete 5000 osebam naprej, se vam bo želja zagotovo izpolnila …


slavljenec Ištvan Ferkeš

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja ka nej rečem, vse najbulš ne, pa še vlko takšnih ;)

Davor pravi ...

vse najboljše zamišljeni koljega. Vse najboljše ;)

Unknown pravi ...

Poslal sporočilo 4975 osebam!!!! Več ni šlu,pa upam da bojo vsaj Italjani evropski prvaki, da ne bojo zastonj avstrijali v Švici!!!

Pis!!!

Kot bi reko gospod z vinarske ceste:-)

Ištvan Ferkeš pravi ...

hvala hvala *:)

če ni pet tavžnt, ni neč ... ostal boš brez želje in nesrečen boš do konca svojih dni, pa še italijani bojo vse tri tekme zgubli

pis \../_

Unknown pravi ...

ma mama ti bo zgubla

Anonimni pravi ...

FERKEŠ vse najbuljše...


KKIMI JURI...

Uroš pravi ...

vse naj ištvan! gdej bo runda?

Ištvan Ferkeš pravi ...

samo što nije, ko se začne 6. mesec bomo mamo pr funki proslavo ;) samo še torto naročim, pa vsi vabljeni na moj prvi roj. dan :D

Anonimni pravi ...

....js bi burrrreeeekkkk

Ištvan Ferkeš pravi ...

ti boš pa dubo bureeekk ta ta ta, mi bomo pa mastni od torte :P