ponedeljek, 17. november 2008

Tradicija

Tradicije se vlečejo že od pamtiveka, zato se jih je včasih težko znebiti. Res, da zna biti včasih prijetna, marsikdaj pa neprijetna in neprimerna vendar to je sestavni del človeškega vsakdana in življenja. Tokrat pa ob predložitvi kratke reportaže, ki zajema samega avtorja te ideje, njenega izvajalca, strokovnega tima in snemalko, ki hkrati na koncu povzame še dolžnost komentatorja se zavem, da mogoče pa tudi jaz ne morem pobegniti od svoje tradicije.


Drugače pa še ena velika hvala vam prijateljem, da mi nikakor ne rata, da bi prišel domov čist, suh, normalnih ur in predvsem v normalnem stanju, al jebiga lepo smo se mel.


Ištvan Ferkeš

8 komentarjev:

matej pravi ...

hahaha, noro je blo! Šeks ti pa kr ohrani to tradicijo - to ti je dobro za lase, pa še naključni mimoidoči smo se nasmejali do konca!

Anonimni pravi ...

tradicija je tradicija :)) samo pocilal sm ga pa kuk nikder. brevo šeki, lahko bi začel razmišlati o kakšnem bučkinem gelu za lase, ziher bi šlu v promet, A - TEST je že narjen:)))

Uroš pravi ...

hahahaha :))) pocilal pa pocilal! :)

Ištvan Ferkeš pravi ...

tu si tak pocilal zato, ka si bil rahlo suzn ... :D mislim pa da je in A in B test narjen ... no sj drgač pa zala lepo pove na konci kak pa kaj :P

Anonimni pravi ...

drgač pa nism vedal da je tut fotograf od radioKrke biu takrat tam :)))

več na: http://www.radiokrka.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=020201&Bes=57886

pa še en predlog...v šentjanžu se tut vsako leto organizira bučariada, si ziher da si biu na pravi fešti?

Ištvan Ferkeš pravi ...

bravo, drugič naj še pridejo iz pop tv-ja pa cnn-na. :D

Uroš pravi ...

ja, neke slike smo mi pošilal na Radio Krka oz dear Matej. Se mi zdi, da se bo ta kedn teh slik razpaslo, ko ofc na Lentekovem bregi.

Ištvan Ferkeš pravi ...

bujš da ofc na Lentokovem bregi, ko češa drugiga na Fifjekovem ...

samo da so pubje zdravi ;)