petek, 7. september 2007

Voščilo ...

E dragi moj kolega oziroma koljega kot sam praviš:-) Najprej pohvala za tvoj blog katerega tako vestno in redno vzdržuješ in vsem nam popestriš dneve, ko to beremo!

Danes je tvoj dan, kot vsako leto ... 7.september - dan ko se je pred nekaj več kot dve deceni nazaj rodilo drugo največje derište na Bizeljskem! Zato sem se odločil da spišem nekaj malega kot posvetilo tebi za rojstni dan...kot vse kaže bo ta dan tudi letos minil v mirnem vzdušju brez pretresljivih nagibanj kozarcev, katerih vsebino ob takšnih priložnostih, vsi tako obožujemo in nobeden ne bo posebno 'prizadet' kot bi rekla legendarna teta z nuve vasi. Vendar pa, če bo zdravje bo vse in ni vrag, da ne bi zapili tudi današnji dan.

Zatorej dragi prijatelj matej/ mateja/ baresi/ lukšec/ šekorajec/ schex (ne un iz sabora:-) in po novem tako zvani švajnštajger. Vse naj naj za tvoje enaindvajsetletno udejstvovanje na tem svetu, še na mnoga leta, uspešnih defenzivnih akcij na travnatem igrišču ter še več snidenj ob slovenski medijski srenji kot je bilo zadnje, ter da bi se tvoj (najin) študijski projekt nadaljeval vsaj s kakšnim kilometrom na uro hitreje ...





S pozdravi, prvo derište Bizeljskega in njegova trnulčica :-):-)


R&J

5 komentarjev:

Ištvan Ferkeš pravi ...

Prisrčno ganjen nad čestitko se ti iskreno zahvaljujem, pa čeprav je želja veliko, časa pa tako malo, vendar vseeno upam, da mi vsaj nekaj od naštega rata ... oz. nama skup ;)

srečno

Anonimni pravi ...

Evo i od mene sine :D

Unknown pravi ...

**** evo šeksi k maš že glih B-day!

nejcha pravi ...

z zamudo,al čestitke tut od mene :D =*

Ištvan Ferkeš pravi ...

fala fala ***