sreda, 11. marec 2009

Pupinova 2

Smo se menli malo med sabo bivši prebivalci znanega študentskega stanovanja na znameniti Pupinovi 2. Ideja gre predvsem v to smer, da bi se na enem mestu zbratli vsi bivši cimri, ki so kdaj koli stanovali na tem naslovu. V nadaljevanju ideje dodamo tudi to, da bi se enem mestu zbratli vsi, ki so bili vsaj eno noč pod streho v nam ljubem stanovanju. Za zaključek pa se ideja razvije do te mere, da bi se enem mestu zbratli tudi vsi, ki ne spadajo v nobeno od teh dveh skupin, so vseeno bili ljubitelji Pupinove 2. Ideja plus, pa je bila, da bi povabili tudi postavne može v plavem, ki so dve leti intenzivno hodilli na obisk k nam, vendar zaradi pomanjkanja prostora, smo to idejo odvrgli.




Ištvan Ferkeš

8 komentarjev:

Unknown pravi ...

kak lepa kopalnica!!!!:-):-)
jez sm že prijavljen!

Davor pravi ...

če bo ta ideja še vedno v aktivnosti me lahko komot pokličes in se pridružim. Samo mene pokličte ko ne bo policajev in Traktorjev!!!!

Ištvan Ferkeš pravi ...

pa ideja ima osnutek, tako da mislim, da bi jo lahko nekje od pomladi do poletja realizirali.
Začetek pa seveda v Magdalenkem parku, pol pa po poteh velikih modrecov do Štuka ... :D

Uroš pravi ...

ajde, zberte se p..vam ma...! jes bom šo prvo gospo vizjakovo pozdravt, pol pa palimo v parku. bolnica je tak blizu... začelo bi se po kosili, kake treh popudne na sonci. kište pira, kanistri vina. kr šparite se ja. pa taxi treba rezervirat v primeri, da kaki trije ne bomo zmožni hodit. wats, pa un ko se rad tebe, marko, la ka je že... jes predlagam mesec maj! uhej

Ištvan Ferkeš pravi ...

mare je ta heroj, se ne da se rad tepe, nikder ni na pravem mestu :D al še nas bi blu junakov, ki bi bli rizični :D

Anonimni pravi ...

tut jst sm že kinknu tam, tak da bi vas jst tut pršu pogledat na to združenje :P ..me je ta pupinova prvi mesc bol prevzela ko faks ;);)

pipo/barnie(s cajta pupinove)

Davor pravi ...

jes predlagam da se zberejo nekateri športniki in pred alkohnliziranjem se zapodimo na Piramido!

Ištvan Ferkeš pravi ...

Lahko pa je naredimo pot študenta od Pupinove do Štuka preko Piramide, bo še najlepše izpadlo.

+ vmesne postaje