petek, 13. junij 2008

Kekec

… in sem pršel nazaj. Biti v vlogi Kekca skoraj en teden je zanimivo delo. Pod sabo imaš ducat podložnikov, od katerih ne slišiš grdih besed. Tako se je večkrat na dan hodilo papat, lulat, kakat in ne jest, scat in srat. Tudi jutranji program na tv je dobil svoj pomen – risanke se vrtijo že mnogo mnogo zgodaj, oz skoraj tako pozno, kot hodim ponavadi spat. Tega nisem vedel do sedaj. Zna pa vloga Kekca biti tudi naporna, saj njihova energija je neverjetna, pogled proč in sta že dva na vrhu omare, medtem ko tretji dela salte iz pograda. Vendar vse to še gre, najbolj utrujajoče in jebeno pa je to, da Kekec živi na visokem, kjer je vreme dokaj čudno, kjer je družbe zelo malo in tisto najbolj pomembno - kjer še vedno ni povezave v svet preko interneta.



Ištvan Ferkeš

5 komentarjev:

Davor pravi ...

...in življenje tam gori je hudo ker je tam prvo sonce posije. a-a ne bo šlo. Slabi spanec. Prvo se dvigne in zadnje spusti.
Ka kej vrtajo po nocu, kažejo tiče, zaspijo v hodečem položaju... ?

Anonimni pravi ...

ka si jih poker vicil spilat:):)???

Ištvan Ferkeš pravi ...

davor dragi, nimajo vsi takiga otroštva kot ti, da delajo vse to. eni celo gledajo risanke, brcajo žogo, pa igrajo poker seveda ... :D
no črniga petra pa vrjetno res ;)

Unknown pravi ...

Ja pa ja de, moj tamal je pršu domov čist naspidiran zarad pokra. Je reku da je "pridobil še več znanja" od tebe. Mislim znanja? Jao meni, kaj me vse še čaka. Že zdej je v pokru...Kaj šele bo? Sicer pa da ti povem, da si mu bil največja faca in je bil ponosen, da je bil Šeki njegov trener. Vidiš, že takim tamalim si vzgled.
Lp, Polona

Ištvan Ferkeš pravi ...

Opa opa nism vedu, da sm tak dober ;) hvala polona. Mali so bli prav lušni in zanimivi, tako mislim, da če bo možnost, da bom šel še 1x ...