ponedeljek, 7. julij 2008

Nikak

Em tako, Rusija je šla. Začenja se nova era. Sem pa med potovanjem študiral o različnih stvareh in ena od teh je bila katerih pet stvari ne maram.
Začel bom s starim kruhom. Ni hujšega, ko ga ne moreš pravilno odrezat niti odtrgat, kaj šele da bi po njem kaj mazal, da bi ga nazadnje dal v usta z okusom kamna. Ne gre. Nikak.
Druga stvar je toplo pivo. Od začetka tako hladno in fino, da na koncu postane tako toplo in neokusno. Bljak, želodec se mi dviguje, kolegi me pa silijo, da ga naj eksam. Ne steče. Nikak.
Pod točko tri bi dal zvite in neokusno narejene žlice in vilice. Sliši se malo čudno, vendar s takim priborom v roki sploh ne morem normalno funkcionirat, saj mi želodec nenehno pritiska nazven, če pa je želodec slučajno poln, pa trpi vsebina v njem. Pravim zopet ne gre. Nikak.
Četrta stvar je pa verjetno mešanica vsega, da je naslednji dan tako grozno. To je maček. Res ni lepo, niti fino da natanko vsako uro in pol vse od 6 zjutraj do 12 ure bruhaš in ležiš bled v sobi, kot da prihaja na obisk Matilda. Da se ob vsem tem treseš in zvijaš, medtem ko lastnica stanovanja kriči na tebe, da moraš zapustiti hišo, ni niti ravno zabavno. Imaš pa vseeno toliko razuma, da sam pri sebi govoriš: nikdar več. Nikak.
Zadnja stvar, katera pa mi nikakor ne leži, pa je ta, da moraš na dopustu hoditi po bolnicah in domov pripeljati povitega kolega. Ni zdravo. Nikak.




Ištvan Ferkeš

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

muri je muri,jebat ga:-)

Uroš pravi ...

svetovno! hahaha :))

drgač pa nikak :))))

zuti8 pravi ...

ma nikak... dergač pa spet ponovno hitro zdravleje Medvedek Pu :D nikak mi nede v glavo...

Davor pravi ...

jebem mu mater. Ka pa mogu rint v to blesavo vodo ko mu ni bilo potrebe. Razen če mu je!

Anonimni pravi ...

tu pa ustaško morje. doma bi se kopal, pr jorasi, ne pa da rinete v uštašarijo..

kdej še pa kej dol dobriga blu...

SLOVENIJAAAAAA

Ištvan Ferkeš pravi ...

tud bujšim se zgodi ... edino fon gabron je od kamena ;)

dobro pubje, do tajske bo vrei :D