sobota, 16. junij 2007

Problemi človeštva

Zakaj? Čemu? Pa kako ravno jst? Res ne razumem ... Prideš v belo Ljubljano, da proslaviš koljegov dan, na katerega se mu je uspelo od vseh teh spermijev izvaliti samo njemu in potem to. Po nočnem sprehodu do trga vseh trgov - do trga našega vrlega pesnika Prešerna, me enostavno likvidiranjo današnji žandarji, pandurji, orožnoki al kako se že imenujejo. Po domače: gamad v plavem. Isosa boga.
No gospodič, še en avtogram pa izvolite ček za 105 ojrov. Itaq avtograma ni dobil, čisto malo je pa manjkalo, da bi dobil šako, samo ka mam tak dobre bodigarde-koljege in so me oddaljil od nastale situacije. Slava jim (je pa res, da jim ta finoča ni pomagala pri delitvi čekov, saj smo igre bili deležni skoraj vsi).
In kje je poanta vsega tega? Pravijo, da sem kalil nočni nemir. Lepo in nenamerno pravim. Vendar očitno še ne vejo, kak bi to šele izgledalo, da bi se vsi, ki smo bili v ekipi namerno in organizirano spravli delat nočni nemir. Sj mogoč pa drugič res, saj je dota vedno enaka, pa če si si samo eno pesem zapel ali pa če si razfukal pol Ljubljane z okolico.
Edina malo bol pozitivna stvar vsega tega je, da še nismo kupli darila, ker zdej mu ga tako al tako ne bomo, ker nas je država oropala. (edino če bo res pridn, bo kej dubo :)

Ištvan Ferkeš

Ni komentarjev: